een aanraking zegt meer dan 1000 woorden

OncoReflex® 

Oncoreflex®  is een specialisatie van voetreflex massage, die gericht is op de oncologische cliënt en heeft als doel de kwaliteit van leven te verbeteren en meer balans te laten vinden in de veranderende omstandigheden.

Oncoreflex®  kan ondersteuning bieden voor, tijdens en na de reguliere behandelingen, van chemokuren, bestralingen en/of operaties om de bijwerkingen te verminderen.
Denk hierbij aan lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, spijsverteringsklachten, misselijkheid maar ook neuropathie.

Ook psychische klachten, zoals angsten, onrust en slapeloosheid kunnen verminderd worden door middel van een voetreflex massage. Voetreflex massage zorgt dat u zich beter kunt ontspannen, het immuunsysteem wordt sterker en u zult zich energieker voelen. Juist in deze hectische periode is ontspannen en (aan)geraakt worden zo belangrijk!

OncoReflex®  na de behandelingen.
Als u gezond bent verklaard, kan het zijn dat u nog in een verwerkingsproces zit. U hebt niet meer zoveel contact met artsen of verpleegkundigen waarvan u regelmatig informatie kreeg. U moet echter nog verwerken wat er in de afgelopen weken, maanden of jaren is gebeurd. Ook kunnen de behandelingen van Onco Reflexologie ondersteuning bieden tijdens het verwerkingsproces.